2023. szeptember 14. (csütörtök) 20:19

Csatlakozz Te is az Infinety Talent pool programjához!  

Mi, az Infinety Group elkötelezettek vagyunk, hogy a médiapiac legszínvonalasabb digitális szolgáltatását kínáljuk mind a hirdetői, mind a tartalomszolgáltatói szegmens számára. Hiszünk abban, hogy a tehetségek bevonzása és megtartása az egyik fő feladatunk, annak érdekében, hogy nemzetközi szinten is versenyezzünk. Akik csatlakoznak a csapatunkhoz, azok számára támogató közösséget, átfogó és tudatos betanítást, folyamatos in-house és „külsős” professzionális tréningeket, transzparens karrierutat és versenyképes jövedelmet biztosítunk.    

Miért jó ez Neked?

Jelentkezz Te is Talent pool programunkba, amennyiben van számodra releváns nyitott pozíciónk, felvesszük Veled a kapcsolatot, és, ha egymást keressük kihagyhatod a rengeteg, időigényes interjúzást.  

Mit kapsz?

A program keretein belül médiapiaci híreket, anyagokat, trendeket, oktatóanyagokat küldünk havi rendszerességgel, illetve nyereményjátékkal is fogjuk szórakoztatni a potenciális tehetségeinket!  

Hogyan működik?

Amennyiben érdekel a lehetőség, itt tudod leadni a jelentkezésed a programunkra! Várjuk a jelentkezésed fényképes önéletrajzzal, kísérő szöveggel, milyen pozíció érdekelhet Téged!  

 

Annak is nagyon örülünk, ha még egyetemen tanulsz, de már tudod, hogy érdekel a médiaszektor, mi megmutatjuk, hogy milyen izgalmas nálunk dolgozni!   Ha esetleg mégsem szeretnél már a talentünk lenni, kérjük jelezd leiratkozási szándékodat a hr@infinety.hu levelezési címen.   

Várjuk már, hogy együtt dolgozzunk!  

 

Felhívás! itt

Vissza