2022. november 1. (kedd) 13:58

ABB Női mentorprogram - 2022

Az ABB Kft. mint Kiíró, „ABB Női mentorprogram” (angolul „Sustainable Talent Program – for women in engineering”) elnevezéssel pályázatot hirdet a műszaki felsőoktatásban tanuló főiskolai / egyetemi női hallgatók számára.

A program célja, hogy erősítsék a nők részvételét és növeljék munkavállalási kedvüket a műszaki vonalon, illetve lehetőséget biztosítsanak arra, hogy a női hallgatók már tanulmányaik során megismerkedhessenek egy nemzetközi cég termékeivel, szolgáltatásaival, működésével.

A program során maximum 6 fő női hallgató kerül kiválasztásra. A programban résztvevő hallgató a Kiíró cég vezetői és szakemberei közül saját dedikált mentort kap, akikkel a félév során 5 alkalommal (személyes és/vagy online) konzultáción vehet részt. A nyertesek továbbá betekintést nyerhetnek egy multinacionális cég mindennapjaiba, gyárlátogatáson vehetnek részt, megismerkedhetnek az ABB női vezetőivel, HR szakemberektől személyes és/vagy online konzultáció keretében tanácsot kaphatnak a későbbi elhelyezkedéshez, vagy akár gyakornokként aktívan részt vehetnek a munkában. Emellett megismerhetik, hogy milyen különböző életpálya modellek léteznek műszaki területen.

Pályázati és részvételi feltételek

A pályázati dokumentáció

-  Maximum 2 oldalas önéletrajz (magyar és angol nyelven)

-  Maximum 1 oldalas motivációs levél – mely tartalmazza, hogy a pályázó miért tartja érdekesnek a programot, milyen előnyöket lát, milyen hosszú távú tervei vannak a műszaki pályán (magyar és angol nyelven)

Részvételi feltételek Az alábbi feltételeknek megfelelő pályázókat várjuk:

-  BSc vagy MSc női hallgató

-  Aktív középfokú angol nyelvtudás

-  Magyarországi aktív hallgatói jogviszony (nappali, esti, levelező, aktív féléves) az alábbi intézmények egyikén: Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kar vagy Műszaki Anyagtudományi Kar  

Kizáró ok: A Kiíró a pályázatra azon hallgatók jelentkezését fogadja el, akik a pályázati, és/vagy a nyertes időszakban az ABB versenytársánál szakmai gyakorlatot nem folytatnak és/vagy nem dolgoznak.

Határidő

-  A pályázás időtartama: 2022. október 12. és 2022. november 7. között

-  A pályázat beadási határideje: 2022. november 7.

-  A pályázatokat a karrier oldalon keresztül történő jelentkezés formájában várjuk: ABB Női Mentorprogram in Budapest, Budapest, Hungary | ABB (careers.abb)

-  A pályázati kiírással kapcsolatos kérdéseket írásban a jennifer.badger@hu.abb.com címen lehet feltenni 2022. november 7-ig.  Az email tárgymezőben kérjük feltüntetni: „ABB Női mentorprogram”

További információk: https://new.abb.com/hu/palyazati-felhivas

Vissza