2022. március 22. (kedd) 14:26

Unilever Mérnökök Ligája 2022

Unilever Mérnökök Ligája 2022 esettanulmányi versenyt

Jelentkezzetek és mutassátok meg egy valós eseten keresztül a tudásotokat! Idén újra megmérethetitek magatokat az Unilever Magyarország Kft. által szervezett Mérnökök Ligája esettanulmányi versenyén, amin már 250 csapat csapat vett részt az elmúlt 10 évben.

Három fős csapatok jelentkezését várjuk a versenyre, ahol egy konkrét gyakorlati problémára kell ötletes és hatékony megoldást találnotok.

Két különböző helyszínen két különböző feladat közül választhattok:  

●     Unilever Veszprémi Jégkrémgyár: Dupla vagy semmi. Két gyártóvonal közös fagyasztó alagút. Double or nothing. Two production lines with a shared freezing tunnel.

●     Nyírbátor Háztartás-vegyipari Gyár: Eljött a robotok kora. A jelenlegi manuális 5 literes termék palettizáció helyett automatizált palettizációs megoldás kifejlesztése a Gutenberg soron. The time of robots has come. Replace current manual 5 liter canister palletization by an automatic palletization solution on line Gutenberg.  

A versenyre kizárólag a műszaki felsőoktatási intézményekben aktív hallgatói státusszal rendelkezők nevezhetnek, angol nyelvtudással, hiszen a verseny angol nyelven zajlik.  

Szerezz tapasztalatot és építs kapcsolatot az egyik vezető FMCG vállalatnál, amely a világ 50 legértékesebb márkája közül 14-et gyárt.  

Mindemellett az első három helyezett az alábbi nyereményekben részesül:  

Fődíj – minden csapattag számára: Apple Iphone 12 és Apple Watch 7

A 2. Helyezett – minden csapattag számára: Apple Iphone 12

A 3. helyezett – minden csapattag számára: Apple Watch 7  

További részletek és a regisztráció az alábbi linken keresztül található: https://bit.ly/3N9W8sW  

A 3 fős csapatok jelentkezési határideje: -       Március 27. 23:59

A döntők időpontjai:

-       Nyírbátor: 2022. április 26.

-       Veszprém: 2022. április 28.  

A versennyel kapcsolatos hasznos és érdekes információkért kövessétek az alábbi Facebook oldalt: https://www.facebook.com/mernokokligaja/

Vissza