2022. február 28. (hétfő) 16:18

Fullstack JS fejlesztő állás a Digital Thinkers Kft-nél

Mi, a Digital Thinkers Kft-nél egy olyan digitális innovációk tervezésével és fejlesztésével foglalkozó cég és csapat vagyunk, akik olyan közösséget építenek, ahol mindenki jó környezetben dolgozik, érdekes projektek és kihívások megoldásával foglalkozik és közben büszkék is lehetünk a munkánkra. Úgy gondoljuk, hogy lassan 2 év után elmondható, hogy ez sikerült. Igencsak összetartó csapat alakult ki, és őszintén hisszük, hogy sikerült egy remek céget teremteni, ahol mindenki megtalálja a saját céljainak megfelelő projektet, teamet vagy fejlődést.

2020-ban alakultunk és azóta is folyamatos bővülésen megyünk keresztül, projektjeink száma évről-évre egyre növekszik. Jelenleg körülbelül 25 munkatárssal és megannyi partnerünkkel igyekszünk kiszolgálni ügyfeleinket, de mind belföldi, mind pedig külföldi projektjeink folyamatosan növekvő száma miatt szeretnénk fejlesztői kapacitásainkat kiegészíteni, amibe örömmel vonnánk be tehetséges, egyetemi szakmai gyakorlatot kereső, vagy friss diplomás diákokat, akik karrierjüket a szoftverfejlesztés területén szeretnék tovább építeni.

Elkészítettünk egy képzési tervet (és elneveztük “DT College”-nak), amely lehetőséget biztosít pályájuk elején járó, de nagy ambíciókkal, felelősségvállalással és igényességgel bíró fiataloknak, hogy valós projekteken képezzék magukat folyamatos dedikált mentor segítségével úgy, hogy közben fizetést is kapnak és igény esetén ingyenes lakhatást (csoportos albérletet) is biztosítunk. Őszintén hisszük, hogy ez egy mindenki számára előremutató program lesz.

Amiben támogatást tudunk nyújtani:

  • támogató és emberi munkahelyi környezet Budapest belvárosában,
  • magas szintű egyéni bevonódás valódi, változatos, innovatív projektekbe, valódi ügyfelekkel,
  • kijelölt mentor dedikált, folyamatos támogatása,
  • kifejezetten gyors szakmai fejlődési lehetőség,
  • a legújabb fejlesztői technológiák alkalmazása, lehetőség a kísérletezésre,
  • lakhatási támogatás (csoportos albérlet).

Olyan mérnökinformatikus / programtervező informatikus / gazdaságinformatikus szakon tanuló vagy végzettséggel rendelkező diákokat, friss diplomásokat keresünk, akik:

  • mélyrehatóbb Javascript ismeretekkel rendelkeznek (frontenden React, backenden Node.js) és ilyen területen szeretnének továbbfejlődni,
  • motiváltak, elkötelezettek a folyamatos tanulás mellett,
  • munkájukra igényesek és tudják, mit jelent egy csapat részének lenni, a közös célokért felelősséget vállalni,
  • nyitottak a kreatív, kísérletekkel teli munkára,
  • kapacitásuk megenged egy 8 órás teljes állást.

Amennyiben még további kérdéseid lennének a pozícióval kapcsolatban, vagy úgy gondolod, hogy felkeltettük érdeklődésedet és szívesen lennél csapatunk része, küldd el jelentkezésedet a hr@digitalthinkers.hu e-mail címre.

Vissza