2022. február 13. (vasárnap) 15:15

Schrack Technik nyitott pozíciók

A Schrack Technik hazánkban immár 30 éve sikeresen működő villamos kereskedelmi vállalat. A komplett termékpalettában a kapcsolószekrények, relék, megszakítók, a biztonsági világítás és az adatátviteli hálózatok is megtalálhatók. Többszörös sikerdíjasként világszinten 45 országban teremtünk értéket megoldásainkkal. Termékeinket folyamatosan fejlesztjük és nagy hangsúlyt fektetünk a jövőbe mutató  megújuló energiaforrásokat használó technológiákra, mint  a napelem és az elektromos autózás.

Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy innovatív, kiemelkedő minőségű termékeinkkel hozzájárulj egy fejlett villamosipar kialakításához!

Köszöntünk a Schrack világában!

Referencia projektjeink között megtalálható a Lego gyár, Corvin lakópark, Stadler Vasúti Járműgyár, Mátrai Erőmű, Hell gyár, vagy az Allee bevásárlóközpont.

Dinamikus, mégis emberközeli és támogató légkörben dolgozunk. Csapatunkat összekovácsolják vállalati értékeink: innovatív szemlélet, nyitott vezetők politikája, munka-magánélet egyensúlya, családos kollégák támogatása, szakmai profizmus, kiváló munkahelyi körülmények.

Légy Te is elkötelezett csapatunk mindennapjainak része, várjuk jelentkezésed!

Mind a budapesti központunknál, mind a vidéki képviseleteinkhez is várjuk a fiatal kollégák jelentkezését.

Látogass el honlapunkra, tekintsd meg ajánlatainkat: https://www.schrack.hu/karrier    

Vissza