2023. március 7. (kedd) 09:45

Gyakornoki pozíciók a Joyson Safety Systems Hungary Kft.-nél

joyson1.png

Kedves Hallgató!  

Számtalan lehetőséget biztosítunk számodra, hogy nálunk kezd el karriered.  

Válaszd a Joyson Safety Systems Hungary Kft.-t, a világ egyik meghatározó autóipari beszállítói cégcsoportjának tagját. Mi fontosnak tartjuk, hogy részt vegyünk a jövő munkavállalóinak képzésében, ezért szorosan együttműködve a Miskolci Egyetemmel lehetőséget biztosítunk az egyetem hallgatóinak, hogy csatlakozzanak gyakornoki programunkhoz.

Vállalatunknál korszerű tudásra és szakmai gyakorlatra tehetsz szert, így értékes munkavállalóként léphetsz be a munkaerőpiacra. Ha te is csatlakozol, akkor a képzési idő alatt a szakodhoz kapcsolódó gyakorlati tudásra tehetsz szert.  

Az alábbi területekre várjuk jelentkezésedet:  

-       Logisztika

-       Folyamatmérnökség

-       Fejlesztő mérnökség  

Karrier oldalunkon megtalálod az aktuális gyakornoki pozícióinkat, ahol közvetlenül is jelentkezhetsz hozzánk: Nyitott pozíciók (hrmaster.hu).

A regisztrációt követően kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.   Egyéni támogatást és egyenlő feltételek melletti munkát kínálunk! Biztosítjuk, hogy az első naptól kezdve részese legyél a Joyson Safety Systems világának!

Számítunk rád! Jelentkezz!    

joyson2.png

A Joyson Safety Systemsről  

A Joyson Safety Systems (JSS) a világ autóipari biztonsági rendszereinek piacvezető gyártója, 4.8 milliárd EURO árbevétellel és világszerte 43,000 munkavállalóval. Jelen van Európában, Amerikában és Ázsiában is. A cégcsoport jelenleg 62 gyárat üzemeltet a világ 25 országában. A Joyson Safety Systems erősen elkötelezett az innováció és a fejlődés iránt. Az autóipar megbízható és hozzáértő partnereként biztonsági rendszereket és alkatrészeket fejleszt és gyárt, melyeket a járművekben világszerte használnak. Termékportfóliójában megtalálhatók kormánykerekek, légzsákok és gázgenerátorok, biztonsági övek, műanyag alkatrészek, elektronikai termékek és szenzorok. Termékeiket szinte minden jelentősebb gépjárműgyártó cégnek szállítja világszerte.  

Joyson Safety Systems Hungary Kft. 3516 Miskolc, Joyson út 1.  

Telefon:+36 46 407 900

E-mail: miskolc@joysonsafety.com

Web: https://www.joysonsafety.com

joyson3.png

Vissza