2023. január 16. (hétfő) 14:00

BOSCH-díj felhívás - benyújtási határidő 2023.02.12.

A Robert Bosch Power Tool Kft. célja az, hogy megjutalmazza a Miskolci Egyetem legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó diákjait.

A program azokat a hallgatókat támogatja, akik tanulmányaik során állandó kimagasló teljesítményt nyújtanak, és pályafutásuk során kutatási tevékenységet vagy egyéb közéleti, szociális, társadalmi tevékenységet is végeznek.  

1. A pályázat feltételei:  

A “Bosch-díj”-ra a Miskolci Egyetem (ME) Gépészmérnöki és Informatikai Karának (GÉIK) vagy a Gazdaságtudomány Karának (GTK) 2022/2023-as tanév I. félévében diplomázó hallgatói pályázhatnak.  

Kiemelkedő teljesítmény az egyetem / főiskola ideje alatt:  

- kiemelkedő tanulmányi eredmény az utolsó két év átlagában,

- kiemelkedő diplomamunka eredmény,

- sikeres TDK munka, vagy részvétel egyéb tanulmányi versenyen,

- szakmai versenyeken való részvétel,

- releváns szakmai tapasztalat (gyakornokként, önkéntesként).  

2. A pályázat beadásának határideje: 2023.02.12. 24:00  

3. A pályázat benyújtásának módjai:   A pályázati feltételeket igazoló dokumentumokat (önéletrajz, leckekönyv másolata, diplomamunka és államvizsga eredményt igazoló dokumentum, tanulmányi versenyeket igazoló dokumentum, stb.) elektronikus  úton legkésőbb 2023.02.12. 24:00 –ig a Evelin.Dudas@hu.bosch.com e-mail címre kell elküldeni.  

4. A pályázat értékelése, díjazása:  A határidőre beérkezett és az előírásoknak megfelelően elkészített pályázatokat az értékelést végző bizottság elbírálja és a pályázókat telefonon értesíti. A Bosch-díjat, amely pénzjutalommal is jár, a Miskolci Egyetem diplomaátadó ünnepségén adja át a Bosch miskolci kéziszerszám gyárának vezetősége. A Bosch miskolci kéziszerszám gyára ezen felül interjú lehetőséget biztosít a díjazottak számára.

Vissza