2022. szeptember 15. (csütörtök) 11:46

Challenge.ON mérnökverseny

Villamosmérnök hallgató, esetleg frissdiplomás mérnök vagy? Felvillanyoznak az új kihívások? Tedd próbára magad a Challenge.ON 2022-es versenyén!

A 2022-es Challenge.ON online selejtezőjének helyszíne virtuális kertvárosunk, ahová új lakóként csatlakoztok. Mivel fontos számotokra a környezetvédelem, a házatok építésekor is számos környezeti szempontra odafigyeltetek. Most következő lépésként közösségi szinten szeretnétek tenni a klímaváltozás ellen: megújulóenergia-közösséget szeretnétek létrehozni. Számos aggály és kérdés merül fel szomszédokban, amelyekre pontos mérnöki megoldást kell találnotok.

A Challenge.ON idei döntője eddig még nem látott műszaki feladványokkal várja a verseny 12 legjobb csapatát! A nagyszabású nívós döntőn az innovatív gondolkodás mellett a gyorsaság és a rátermettség is szerepet kap. A döntő zárásaként a fináléban 3 csapat bizonyíthatja szakmai tudását az E.ON-os vezetőkből álló zsűri előtt.

Nem kicsi a tét, hiszen a fődíj egy 750 000 Ft értékű műszaki vásárlási utalvány!

Jelentkezz 3 fős, hallgatókból vagy legfeljebb fél éve végzett frissdiplomásokból álló csapatoddal 2022. október 3-ig a www.challengeon.hu weboldalon!

Vissza