2020. szeptember 22. (kedd) 10:18

Innovációs nap 2020.10.07.

JAM Egyetemi Innovációs Verseny

A Junior Achievement Magyarország egynapos Egyetemi Innovációs Versenyt hirdet a felsőoktatásban részt vevő hallgatók számára.

Szeretettel várunk minden 18-30 év közötti kreatív, vállalkozó kedvű hallgatót akik szívesen bővítenék ismereteiket  vállalkozásfejlesztés témában.

Az Innovációs nap során a részt vevő fiatalok csapatai (4-5 fő) lehetőséget kapnak arra, hogy egy valós társadalmi vagy üzleti problémára, kihívásra saját megoldást kínáljanak. A csapatmunka során a kreatív gondolkodás és problémamegoldó képesség fejlesztésén túl gyakorlati tapasztalatot, hiteles, naprakész információkat szereznek, a munkájukat támogató, az üzleti életből érkező, a saját területükön elismert szakemberekből álló önkéntesek által is. Az egész napos munka során a vállalati szakemberek tanácsokkal, információkkal és vállalkozói szemlélettel alakítják, támogatják a diákokat ötletük fejlesztésében. Ez a nap nem csak egy különleges találkozás a diákok és az üzleti szféra képviselői között, hanem egy verseny is, ahol  a diákok munkájuk eredményéről  neves szakemberektől kapnak visszajelzést és részesülhetnek értékes díjakban. 

Egyetemi Innovációs Verseny a Junior Achievement Magyarország szervezésében kerül megrendezésre 2020 október 7-én Budapesten a La Vida Konferenciaközpontban.

Innovacios_nap_2020okt7.png

 

Vissza