2020. augusztus 19. (szerda) 15:12

Diplomaosztó ünnepséggel kapcsolatos tudnivalók

Tisztelt Végzős Hallgató!  

Tájékoztatom, hogy a diploma átadás időpontja:  

2020. szeptember 4. (péntek) 10.30 óra

Helye: a Díszaula.    

Az ünnepségen a járványhelyzetre való tekintettel csak a diplomát átvevő hallgatók vehetnek részt, a hozzátartozók nem. A Díszaulában a székek 1,5 méteres távolságban lesznek elhelyezve. Valamennyi résztvevőnek kötelező lesz maszkot és pamutkesztyűt viselni, illetve a több ponton is elhelyezett kézfertőtlenítőket használni. A maszkot biztosítjuk, de a kesztyűről mindenkinek magának kell gondoskodnia!   Kivetítés nem lesz, sajnos nagyobb létszám befogadására képes előadóban az nem biztosítható.  

A  rendezvényt élőben közvetítik az egyetem honlapján, Facebook-oldalán és  Youtube-csatornáján, így a hozzátartozók itt követhetik majd az eseményeket, ami később visszanézhető, letölthető lesz.

A közvetítés az alábbi linken lesz elérhetők:

GÉIK Diplomaátadó Ünnepi Szenátusülés: https://youtu.be/swG6V3qIK5A  

Kérem, hogy a fentiekről szíveskedjenek hozzátartozóikat is tájékoztatni. A helyzetre való tekintettel szíves megértésüket kérem!    

Minden, diplomáját átvevő hallgatónak a diplomakiosztó napján 8:30-kor kötelező a megjelenés az A/6. épületben, BSc hallgatóknak a XX., MSc hallgatóknak XXI. sz. előadóban. A diplomát átvevők nevének egyeztetését követően egyszerre foglalják el helyüket a Díszaulában a hallgatók.  

Néhány fontosabb információ:

Fotó és videófelvétel készül központilag (az átvételkor és az átvétel után vonulás közben).

A gyülekezőn veszik át az oklevélmellékletet, leckekönyvet.

Együtt vonulunk be az aulába, mindenki elfoglalja a helyét, elpróbáljuk a diploma átvételét, majd kb. 15-20 percre el lehet hagyni az aulát (táskát leadni), de legkésőbb 9.50-kor lesz az utolsó névsorolvasás az aulában!  

Aki nem vesz részt az ünnepségen, kérem, hogy a Hallgatói Központ ügyintézőjének jelezze!  

 

Szabó Anikó hivatalvezető

Vissza