2020. március 14. (szombat) 20:09

Hallgatóinknak tájékoztatás a távoktatással kapcsolatban! (FRISSÍTVE!)

Tisztelt Hallgatóink!  
 
A Kormány által kihirdetett veszélyhelyzet intézkedései értelmében 2020. március 23-tól (visszavonásig) az oktatás rendhagyó formában folytatódik majd a Gépészmérnöki és Informatikai Karon is.   
 
Kollégáink már dolgoznak a távoktatás részleteinek kialakításán, annak érdekében, hogy minél zökkenőmentesebb legyen az átállás és Önök a tananyagok elsajátításához minden segítséget megkaphassanak. Az előzetes hirdetménynek megfelelően 2020. március 23. 8.00-ig  kellett a tárgyfelelősöknek/ tárgyak oktatóinak elektronikus üzenet formájában tájékoztatni Önöket - az egyes kurzusokat illetően - a távoktatás módjáról, az online tananyagok elérhetőségéről, a félévközi számonkérésekkel kapcsolatos változásokról.
Ha valamelyik kurzussal kapcsolatban még nem kaptak  tájékoztatást , akkor kérjük jelezzék ezt a tárgyat gondozó Intézet igazgatója felé. Előtte azonban feltétlenül ellenőrizzék Neptun-üzeneteiket, levelezésüket, mert lehet, hogy átsiklott a figyelmük az információt tartalmazó e-mailen. (Tájékoztatásul: a GÉIK Intézeteit a kari honlap http://www.gepesz.uni-miskolc.hu/intezetlista aloldalán találják.)
 
Az érintett hallgatók figyelmét továbbá felhívjuk arra, hogy a szakdolgozatok, diplomatervek beadási határideje  - az előzetes tanulmányi beosztásban rögzítetteknek megfelelően - változatlanul 2020. április 30. (csütörtök). Kérjük elektronikus úton vegyék fel mihamarabb a kapcsolatot témavezetőjükkel, illetve konzulensükkel.  
 
A rendkívüli helyzetben számítunk megértésükre, együttműködésükre!  
 
Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!  
 
A Gépészmérnöki és Informatikai Kar vezetősége  
 

 

 

Elearnig.jpg

Vissza