2019. március 27. (szerda) 11:45

Fejlesztői versenyt hirdet az Airbus

Sokszor érezhetjük azt civilként, hogy fejlettebb eszközök és modernebb technológiák segítségével hatékonyabban dolgozhatnánk. Ugyanezek a gondolatok megfordulnak egy rendőr, mentős, vagy tűzoltó fejében is - főleg, ha az egyik kezében egy számítógép-szintű okostelefon, a másikban pedig egy rádió van. Miért is ne lehetne ezt a két eszközt egyesíteni a közbiztonság érdekében? Erre nyújt megoldást az Android-alapú Tactilon Dabat, ami egy LTE okostelefon és egy TETRA rádió egyben. Az eszköz teljeskörű kihasználásához kritikus fontosságú applikációkra van szükség, amik fejlesztésére most az egyetemisták is pályázhatnak az Airbus fejlesztői versenyén!

A tét nem kicsi: a döntőbe jutó csapatok egytől-egyig 1500 dolláros pénznyereményben részesülnek, a győztesek pedig lehetőséget kapnak arra, hogy alkalmazásukkal nemzetközi piacra lépjenek. Ez egy komoly szakmai és üzleti lehetőség!    

A versenyről bővebben:  

A versenyre az Airbus beszállítói és független fejlesztők külön kategóriában nevezhetnek április 15-ig. Az első, online forduló végeztével a zsűri kiválasztja azt az 5-5 csapatot, akiket a májusi döntőig szakmai mentorálással, webinarokkal és üzleti tréninggel támogatnak. A döntő folyamán egy 24 órás hackaton alatt elismert szakemberek segítségével tökéletesíthetik a versenyzők az ötleteiket.

További információkért látogasson el a criticalapphungary.hu oldalára.

 

Vissza