2019. február 21. (csütörtök) 14:36

Pannonhalma CAMPUS rendezvény

Pannonhalma város önkormányzata az idei évben immár ötödik alkalommal szervezi meg a Pannonhalma CAMPUS elnevezésű rendezvényét, amely július 8 és 14 között három izgalmas kurzussal várja az érdeklődő fiatalokat:

  1. Egy globális ökoterrorista csoport célzott merényletekkel megbénítja az olajtermelési és szállítási infrastruktúrát, így Magyarország számára csak a hazai kitermelés biztosított. A diákok feladata egy országos és lokális cselekvési terv összeállítása a krízis kezelésére.
  2. Egy kisvárosi igényekre szabott településüzemeltetési applikáció megtervezése, valamint a helyi lakosság bevonási lehetőségeinek kidolgozása az app működtetésébe és használatára.
  3. A szépség szerkezete, a szerkezet szépsége kurzus keretében 4 db pannonhalmi műszaki létesítmény (híd, termáltó, löszfal, városi rendezvénytér) rekonstrukciójának megtervezése olyan módon, hogy az ne csupán műszakilag, hanem esztétikailag is mindent igényt kielégítsen  

A kurzusokkal és a jelentkezéssel kapcsolatos információk az alábbi linken érhetők el: https://www.dropbox.com/sh/5vkdt6xqfj8hj3r/AAA4tIS8aZOMPTphgJfEHKssa?dl=0

Jelentkezni 2019.03.15-ig lehet a kitöltött jelentkezési lap elküldésével az alábbi címre: campus@pannonhalma.hu  

Vissza