2018. november 27. (kedd) 10:31

Tájékoztatás az új Camp America szervezet 2019-es programjáról

A CAMP AMERICA PROGRAM MEGÉRKEZETT MAGYARORSZÁGRA!

 

Kik vagyunk?
A Camp America 1969-ben alakult és azóta az egyik legnagyobb nemzetközi J1-es vízumszponzor szervezetként működik. Évente több, mint 8 000 fiatalt toboroz és közvetít 25 országból világszerte az USA különböző pontjaiban levő több száz nyári táborba. Magyarországon az idei évtől a Meló-Diák Iskolaszövetkezettel együttműködve biztosít lehetőséget magyar fiataloknak J1-es kulturális csereprogram részeként amerikai nyári táborban történő munkákra.

Mit ajánlunk?
Amerikai munkát nyári gyerektáborokban szállással, ellátással gyerekfelügyelőként (counselor) vagy kisegítő személyzetként (campower) minimum 9 héten át és utána 30 nap utazgatás lehetőségét az USA-ban!

Counselor lennél? A táborozókkal együtt élheted át mindazt a kalandot, amit egy amerikai nyári tábor jelent. A gyerekfelügyelők együtt mozognak a gyerekekkel és szabadidős tevékenységeket pl. kézművességet, táncot, drámát és sportokat pl. úszást, lovaglást, falmászást, teniszt, labdajátékokat.. stb oktatnak. Ha szeretsz gyerekekkel dolgozni, ezt a munkát válaszd!

Campower munkát végeznél inkább? A kisegítő személyzet gyakorlatilag a tábor „motorjaként” működik. Ezen belül többféle pozícióra jelentkezhetsz és egy pozíción belül is sokféle feladatot végzel majd. A főbb területek a konyha, mosoda, de szükség van takarító és karbantartó személyzetre is. Fontosnak tartjuk elmondani, hogy a campower személyzet tagjai fárasztó fizikai munkát végeznek, ezért magasabb zsebpénzt és több szabadidőt kapnak.

Kinek ajánljuk?
18 év feletti fiatalokat várunk, akik legalább középfokon beszélnek angolul és szeretnek utazni. A campower munkához kevésbé erős angol tudás is elegendő, de aktív nappali tagozatos egyetemi vagy főiskolai hallgatónak kell lenned a nyarat megelőző tavaszi félévben is. A counselor munkára olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik magabiztos angol nyelvtudással rendelkeznek és szívesen dolgoznának gyerekekkel a nyáron. A gyerekfelügyelő pozícióhoz nem feltétel az aktív nappali tagozatos hallgatói jogviszony.

Amit a csomagban kapsz:

  • szállás, ellátás a táborban;
  • retúr repülőjegy;
  • egészségügyi biztosítás a teljes útra;
  • reptéri transzfer a JFK vagy EWR repterekről egy közeli hotelbe, egy éjszakás szállással és reggelivel a kiutazás során;
  • 1000$ körüli zsebpénz életkortól és tapasztalattól függően 9 hetes időszakra.

Amit fizetned kell:

  • *388€ jelentkezési díj február 15-ig.
    Ezen felül más díjad felénk nincs.
  • 160$ vízumdíj
  • Nyári utazgatás költsége.
    *Részletekben fizethető vagy Meló-Diák segítségével ledolgozható.

Visszatérők jelentkezési díja: csak 360€ !
Ha már második vagy sokadik amerikai nyaradra készülsz, akkor érdeklődj ”Returnee referral” programunk részletei felől! Várunk, bármilyen szervezettel is utaztál korábban.

Több infót szeretnél? Élménybeszámolóink és előadásaink időpontjait és Amerikát megjárt „nagyköveteinket” keresd Facebook oldalunkon!
Várjuk jelentkezéseiteket a www.melodiak.hu/campamerica és https://mycampamerica.com/sign-in oldalakon!

Country Director, Rasovszky Miklós üzenete:
„20 év tapasztalatával várom jelentkezésed. Keress minket fenti elérhetőségeinken. Életed legjobb nyara vár rád!”

Programleírás az alábbi linken található

Camp_America_Hungary_program_poster.jpg  

Vissza