2024. április 21. (vasárnap) 20:28

Európai Innovációs és Technológiai Intézet Startup Programjai

A nyeremények és networking lehetőség mellett a hallgatók számára értékes tapasztalatot is jelenthet a programokon való részvétel.  

Elsőként az alábbi linket kitöltve jelentkezzenek, majd felveszik a jelentkezővel a kapcsolatot és ezt követően tudják befejezni a jelentkezést.  

Érdeklődés az alábbi form kitöltésével: https://forms.gle/e5EaCF45F2r95gHW8

A programok rövid leírása:

EIT Jumpstarter

Korai fázisú startupok, innovátorok számára, a cél az üzleti modell kidolgozása és validálása. A program online bootcampből, regionális képzésekből épül fel, az utazás és szállás költségeinek fedezésére 2000 EUR támogatás igényelhető. A pitch döntő, úgy tudom, idén Budapesten lesz. Food kategóriában az első helyezett 10.000, a második 5.000, a harmadik 2.500 EUR-t nyer.  

Nevezési határidő: április 26.  

TeamUp  

A technológia úttörőinek, akik agrár-élelmiszeripari innováción dolgoznak vagy üzleti szakembereknek, vállalkozás-fejlesztési tapasztalattal. Matchmaking után a csapatokat képzés, coaching és havi 2000 EUR támogatás várja, a legjobbakat akár 40.000 EUR befektetés, második hely 25.000, harmadik 15.000, negyedik 10.000 EUR.  

Nevezési határidő: április 30.  

Test Farms  

Innovatív agritech megoldáson dolgozó csapatoknak és ötletgazdáknak, akik rendelkeznek már prototípussal. Valós körülmények között tesztelhetik megoldásaikat lengyel, olasz, spanyol és portugál földterületeken, matchmaking után 3.000 EUR támogatás igényelhető a tesztek elvégzéséhez. Demo Day zárja a programot, ahol befektetők előtt mutatkozhatnak be.  

Nevezési határidő: április 30.  

Sales Booster   Azoknak, akik a hazai piacon már értékesítenek. Stratégiát dolgozhatnak ki a nemzetközivé válásra személyes növekedési tanácsadó, képzések és coachok segítségével. Az EIT Food kapcsolati hálóján keresztül fedezhetnek fel új agrár-élelmiszeripari piacokat Európa-szerte.  

Nevezési határidő: április 29.  

A programokról részletes magyar nyelvű ismertető (és linkek az EIT Food saját honlapjan): https://klimainnovacio.hu/hu/program/eit-food-startup-programok

 

Vissza