2024. március 8. (péntek) 20:21

24 órás programozói verseny

Az ArubaCloud Innovációra ösztönző Programozói Hackathonja

Az Aruba Cloud, Európa vezető felhőszolgáltatója 2024-ben immár második alkalommal szervezi meg programozói hackathonját a hazai felsőoktatásban tanuló hallgatók számára. Az esemény célja a IT-tudás fejlesztése és a legtehetségesebb egyetemi hallgatók felfedezése, olyan kiélezett helyzetek elé állítása, amely a tudásuk és helytállásuk fejlődését is elősegíti.

Az eseményre maximum 5 fős csapatok jelentkezését várjuk. A 24 órás programozói versenyen során az Aruba Cloud által kidolgozott feladatokat oldanak meg a csapatok. A verseny kiemelt lehetőséget biztosít a résztvevőknek a szakmai kapcsolataik kiépítésében, hiszen megismerhetik az IT szektor vezető szakembereit, és befektetőit is.

Az Aruba Cloud fődíjaként 1.000.000 Ft-ot ajánl fel, és ezen kívül a győztes csapatnak lehetőséget biztosít részt venni a Superbike világbajnokság hazai futamán, ahol találkozhatnak az Aruba Cloud versenycsapatával is. Az esemény kiváló lehetőséget teremt az egyetemek számára, hogy hallgatóik összemérhessék tudásukat egy magas színvonalú programozói versenyen. 

Az esemény időpontja 2024.szeptember 14-15.

Jelentkezési határidő: 2024. május 31. 

További információk és jelentkezés a hackathon weboldalán érhető el: https://blog.forpsi.hu/aruba-cloud-hackathon-2024/

 

Hackhaton részvételi felhívás 2024.jpg

Vissza