2023. szeptember 21. (csütörtök) 19:07

Challenge.ON 2023. verseny

A verseny weboldalahttps://www.challengeon.hu/ 

A verseny FB oldala: https://www.facebook.com/ChallengEON 

2.jpg

Challenge.ON mérnökverseny

Villanyozd fel magad velünk!

Jelentkezz a Challenge.ON mérnökversenyre, melynek idén fókuszában a mesterséges intelligencia villamosenergiaipari felhasználása áll.

Alkoss 3 fős csapatot, melyből minimum 2 fő alap- vagy mesterszakos villamosmérnök tanulmányokat folytat míg a csapat 3. tagja más területek ismereteivel járulhat hozzá a csapat sikerességéhez.

Ha sikeresen teljesítitek a kihívásokat, akkor tiétek lehet a főnyeremény, ami nem mást, mint egy 750.000 Ft értékű műszaki vásárlási utalvány a csapat részére.

Milyen kihívásokat kell teljesíteni a fődíj megszerzése érdekében?Az első kör egy online selejtezővel indul, ahol szakmai kvíz vár rátok. Az elért pontszámok alapján a 20 legjobb csapat vehet részt a második fordulóban, azaz a középdöntőben. Ennek során egy videót kell készítenek, amiben kifejtitek az álláspontotokat és megoldási javaslatotokat egy szakmai problematikára. Majd a zsűri étékelése után 8 csapat jut a döntőbe. A döntőben egy vitapárbajon vehettek részt, ahol az előre megadott témakörökben kell képviselnetek a pro vagy kontra oldalt, ám az csak a döntő napján derül ki, hogy ki melyik oldalon áll. Egyenes kieséses alapon a döntőt a legjobban vitázó csapat nyeri.

Ne felejtsd el regisztrálni csapatodat 2023. október 2-ig www.challengeon.hu  weboldalon!

 

Poszter

Bemutató

Vissza