2018. április 5. (csütörtök) 13:44

Pályázat a ME hallgatói részére, a svájci CERN-nel közösen folytatott kutatás-fejlesztési projektekben történő részvételre

A Miskolci Egyetem Elektronikai és Informatikai Kutatóintézete (továbbiakban EIKI) pályázatot hirdet a Miskolci Egyetem hallgatói részére, a svájci CERN-nel közösen folytatott kutatás-fejlesztési projektekben történő részvételre.

Az EIKI kutatás-fejlesztési pályázatot nyert a svájci CERN-től 2017. októberben, amelynek keretében a Nagy Hadronütköztető (LHC: Large Hadron Collider) kísérleti szupravezető mágneseinek teszteléséhez egy nagyfeszültség-teszter berendezést fejlesztünk hallgatók bevonásával. A jelenlegi projektben elkészülő berendezés teszteléséhez és a következő projektben történő részvételre keresünk hardver- és szoftverfejlesztési munkára hallgatókat.  

A pályázati feltételek a http://www.eiki.hu/files/392/EIKI-CERN_Hallgatoi_Palyazat_2018.pdf honlapon érhetők el.  

Pályázat beadás határideje: 2018. május 2. 15:00 óra  

A pályázatot elektronikusan az angela.varadi@cern.ch e-mail címre kérjük küldeni, nyomtatott formában az EIKI irodájában (Infó ép. 1. em. 100.) Leskó-Fenyvesi Nórának kérjük leadni.  

 Az angol és magyar nyelvű szakmai elbeszélgetés időpontja: 2018. május 7. 8:00 -15:00 között az órarendi elfoglaltságok függvényében.  

Pályázat elbírálásának határideje várhatóan 2018. május 10.

Vissza