2023. szeptember 6. (szerda) 08:22

Az UNESCO által meghirdetett pályázati lehetőségek

 

Pályázati felhívás a 2023-as Nemzetközi Innovációs Dizájn Díjra

Az UNESCO társzervezésében meghirdetett Nemzetközi Innovációs Dizájn Díj és a Tudomány a Fenntartható Fejlődési Célokért elnevezésű versenyre (2023 Future Designer International Innovation Design Awards (IIDA) & Science for SDGs Innovation Contest) főiskolai és egyetemi hallgatók jelentkezését várják a világ minden tájáról. A jelentkezőktől innovatív és kreatív munkák beküldésére számítanak a szervezők, amelyekkel a pályázók felhívják a figyelmet a STEM-területek fontos szerepére a fenntartható fejlődési célok elérésében.  

Pályázati határidő: 2023. szeptember 30.

További információk: https://unesco.hu/palyazatok/palyazati-felhivas-a-2023-as-nemzetkozi-innovacios-dizajn-dijra-107514

 

UNESCO-Carlos J. Finlay Mikrobiológiai díj

A kubai kormány által finanszírozott díj célja olyan személy, intézmény, nem-kormányzati szervezet, vagy egyéb szervezet tevékenységének elismerése, aki/amely kutatásaival és eredményeivel jelentős mértékben járult hozzá a mikrobiológia tudományához és annak alkalmazásához. Az UNESCO 10 000 USD összegű pénzjutalmat és oklevelet ad át a díjazottnak.  

Pályázati határidő Magyarországon: 2023. október 2. éjfél  

Jelölési javaslatot a tagállamok kormányai nyújthatnak be elektronikus úton 2023. október 20-ig az adott ország UNESCO nemzeti bizottságán keresztül. Önjelölés benyújtására nincs lehetőség.

További információk: https://unesco.hu/palyazatok/unesco-carlos-j-finlay-mikrobiologiai-dij-107515

  

Vissza