2023. augusztus 30. (szerda) 19:48

A Szerszámgépészeti és Mechatronikai Intézet, Robert Bosch Mechatronikai Intézeti Tanszéke képfeldolgozó eszközöket kapott a Robert Bosch Energy and Body Systems Kft-től

Post | Feed | LinkedIn

Robert Bosch Energy and Body Systems Kft.-től Kőhegyi Attila az alábbi bejegyzést tette:

"Ma délután meglátogattuk a Miskolci Egyetem Robert Bosch Mechatronikai Intézeti Tanszékét és átadtunk egy olyan tréning csomagot, mely az ipari képfeldolgozás oktatását segíti. Ez a tréning készlet több kamerát, azok kellékeit és mindezek használatát ismertető digitális tréning anyagot is tartalmaz. Az aktivitás célja a kooperáció erősítése az intézménnyel és a hallgatók megismertetése azon általunk preferált eszközökkel, melyekkel gyárunkban széles körben találkozhatnak és dolgozhatnak.
Rónai László tanszékvezető a kollégáival örömmel fogadta adományunkat, továbbá biztosított a folyamatos együttműködésünk szorosabbra fonásával és az átvett eszközök okatatásukba való beépítésével kapcsolatban.
Az RBHM-et képviselő kollégáimmal büszkén buzdítjuk minden munkatársunkat, hogy kezdeményezésünk nyomán további felajánlásokkal fejlesszük az utánpótlás képzésünket! 💪 🎓"

Vissza