2023. augusztus 8. (kedd) 15:49

Startup Plastic Surgery program

SPS_kep.png

Idén is indul az ingyenes Startup Plastic Surgery program. Olyan startup ötleteknek segítünk megvalósulni a 4 hónapos program alatt, amelyek megoldást nyújtanak a műanyag által okozott környezeti és egészségügyi kihívásokra. A program végén számos különdíjat valamint opcionálisan elfogadható befektetési lehetőséget nyújtunk a résztvevő csapatoknak. Az alábbi fókuszterületeken keressük az ötleteket:

·  műanyag-helyettesítő termék fejlesztésére vonatkozó innovációk - csomagolóanyag innováció;

·  műanyag előállítás, újrahasznosítás, újrahasználat során felmerülő folyamatinnováció vagy üzleti modell innováció;

·  új technológiák alkalmazása a műanyagot felhasználó szektorokban, különös tekintettel az élelmiszeriparra és vendéglátásban;

·  műanyag termékek használatával kapcsolatos fogyasztói szokások megváltoztatására vonatkozó törekvések.

Programunk teljesen ingyenes üzleti coachingot, iparág fókuszú szakmai támogatást és networking eseményeket nyújt a résztvevő csapatoknak a 4 hónapos időszak során, ezáltal segíti piacképessé és gazdaságilag életképes vállalkozássá formálni a kezdeti fázisú startup ötleteket. A teljes program egy pitch versennyel zárul, amely során a csapatokat szakmai zsűri értékeli és a legjobbak számára a Hiventures ajánl fel gyorsított eljárású befektetési lehetőséget.

A részvétel egy egész napos üzleti workshoppal indul, majd két hetente 1x találkozhatsz üzleti coachoddal és iparági mentoroddal 1-1 órára. 

Ha még nincs ötleted, akkor részt vehetsz egy délutáni, 3 órás online ötletelő workhopon szeptember 5-én. Részletek és regisztráció itt: https://forms.gle/n5DAMeKzKRRnGy346

 

További részletekért keressétek fel honlapunkat:

https://startup-plastic.hu/

 

SPS 2023 - poszter.png

Vissza