2022. szeptember 15. (csütörtök) 10:16

Flex Charge-up Challenge & Meetup kampánystart

Kedves Hallgatók!

Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani az eMobility területén kiemelkedő szerepet játszó Flex Design Center storygame játékát és Meetup rendezvényét.

01a_1200x630.jpg

A Charge-up Challenge storygame gépész- és villamosmérnök, valamint IT-s hallgatóknak és végzett szakembereknek egyaránt szól. A játékban egy új kolléga szerepébe helyezkedhetsz bele, aki most kezd el dolgozni a Flex Budapest Design Center Automotive csapatában, és megtudhatod, hogy milyen szakmai kihívásokkal szembesül a vállalat egy-egy új termékfejlesztés során.

A játék október 11-ig vár Rád, hogy megismerkedj a Flex Design Center Automotive részlegével és teszteld tudásod az elektromos autók fedélzeti töltőivel kapcsolatban.

Játssz és nyerj! 

  • Fődíj: 1 db 40.000 Ft értékű MediaMarkt vásárlási utalványt sorsolunk a legmagasabb pontszámot elérők között       
  • Egyéb nyeremény: 1 db 10.000 Ft értékű eMag vásárlási utalványt sorsolunk a játékban résztvevők között  

Mi vár rád a Meetupon?   

  • Érdekes előadás: Milyen műszaki és fogyasztói trendek alakítják a fedélzeti töltők fejlesztési irányait a közeljövőben. Megvitatásra kerül, hogy az elektromos autók/plugin hibridek különböző piaci szegmenseihez kötődő fogyasztói szokások hogyan befolyásolják a fedélzeti töltők termékjellemzőit és funkcióit.
  • Networking
  • Megismerheted a Flex Design Centert és karrierlehetőségeit
  • Vendéglátás: kávé, üdítő, szendvics, desszert
  • Ajándékok: a résztvevők között 2 db 10 000 Ft értékű eMag vásárlási utalványt sorsolunk ki.  

Próbáld ki a játékot és regisztrálj a Meetupra!  

Játszom  

Regisztrálok a Meetupra    

Hasznos infók a Flexről:

A Flex több, mint 30 országban innovatív tervezési, mérnöki, gyártási, szerviz, ellátási lánc menedzsment és logisztikai tevékenységet kínál ügyfeleinek. Magyarországon 7 városban közel 10 000 munkavállalót foglalkoztatnak. Budapesten működik Design Központjuk, ahol teljes termék- és rendszertervezést, tesztelést és mérnöki szolgáltatást nyújtanak a telekommunikációs és az autóipari szegmens legnagyobb szereplőinek.

Tudj meg többet a Flexről!    

#storygame #szakmai fejlődés #karrierlehetőség #meetup #networking #flex

 

Vissza