2023. május 12. (péntek) 16:11

STC Ösztöndíj felhívás

Steel-Tech Center Hungary (STC) Ösztöndíj lehetőség MEGHOSSZABBÍTVA (2022/23. II-félév)

A Steel-Tech Center Hungary (STC) a Miskolci Egyetem (UoM) újonnan létrehozott szervezeti egysége, amely a magyar acélipar acéltechnológiai K+F és oktatási kompetencia központja.

A központ az Universitas Miskolcinensis Alapítvány (UMF), az UoM, a Max Aicher Alapítvány (MAF) és az OAM Ózdi Acélmű Kft. (OAM) négyoldalú együttműködésével jött létre, amely az ipar és a felsőoktatás új együttműködési modelljének mintaprojektje kíván lenni.  

A SteelTech (STC) Ösztöndíj elsődleges célja a kiemelkedő tanulmányi, tudományos és szakmai eredményeket elérő hallgatók bevonása az acéliparba (elsősorban az ÓAM-ba), anyagi és szakmai támogatása a kezdetektől fogva:

  • szisztematikus karrierfejlesztés diákként
  • biztos jövőbeli foglalkoztatási lehetőségek megteremtése.

Ennek érdekében a hallgatók az ösztöndíj ideje alatt folyamatosan részt vesznek az STC projektmunkáiban, a témaspecifikus ipari partnerünkkel együttműködve.

Az aktuális félév tématerületei: kohászat, folyamattechnológia, analitika, gazdaság, anyagtudomány (hőkezelés), gépészet és informatika/adatkezelés Elvárás tárgyalóképes magyar és angol nyelvtudás.  

Az ösztöndíj kiírást meghosszabbítottuk várjuk a további jelentkezőket az stc@uni-miskolc.hu e-mail címen.

Kérdés esetén online tájékozódási lehetőséghez időpontfoglalás itt: https://calendly.com/lassug 

Felhívás és szakmai program:

Pályázati felhívás

Szakmai program

Üdvözlettel: az STC csapata

 

Vissza