2021. november 9. (kedd) 11:27

Fejlesztőmérnök pozició a Baluff veszprémi cégénél

Fejlesztőmérnöknek lenni az egyik leggyorsabban fejlődő iparágban?

🏆 Naná! 👌 Vár a Balluff veszprémi csapata! Ismerj meg minket 👉 https://youtu.be/khd8C8cqpmA  

A téma szakértőjeként már 100 éve azon dolgozunk, hogy hogy az ipari automatizálás jövőjét fejlesszük és ügyfeleink versenyképességét előremozdítsuk. Az automatizálás szinte minden területén jelen vagyunk ✅ - szenzor-, azonosító- és ipari kommunikációs megoldásainkkal kiemelten az autógyártás, az élelmiszer-csomagolóipar és a gyógyszergyártás számára kínálunk megoldásokat.

Milyen termékeket fejlesztünk és gyártunk a Balluff-nál? Szenzor-, azonosító- és ipari kommunikációs termékeinkkel elindítjuk partnereinket az automatizálás útján.

Nem csak a hatékonyság növelése, hanem a biztonságos munkavégzés is célunk, melyeket szenzorok (távolság-, tárgy- és mozgásérzékelés), útadó rendszerek, hálózati modulok, IO-Link kommunikáció, szoftver támogatás, ember-gép interfész rendszerekkel támogatunk.

Villamos-, mechatronikai mérnöki vagy informatikai szakon fogsz végezni? Akkor nálunk a helyed, nézz körbe karrier oldalunkon és jelentkezz 👉 https://bit.ly/Balluff_állások_Miskolc

Sőt, most még ONLINE is bekapcsolódhatsz szakmai előadásunkba, mivel november 18-án reggel megszervezzük 1️⃣. fejlesztőmérnök szakmai reggelinket, ahol Wimmer Zoltán, fejlesztési vezetőnk tart előadást az innovatív automatizálásról! Megtudhatod többek között azt is, hogy vajon hogyan lehet a gépállapot jellemzőket pótlólagos eszközök beépítése nélkül felügyelni. 🔎  Az eseményen ingyenes a részvétel, de regisztrációhoz kötött 👉 bit.ly/Fejlesztőmérnök_szakmai_reggeli_jegy

Vissza