2020. november 23. (hétfő) 11:21

A CAMP AMERICA PROGRAM IDÉN IS ELINDUL

COVID protokollal készülünk a következő nyárra!

Kik vagyunk? A Camp America program, illetve az AIFS, az egyik legnagyobb nemzetközi J1-es vízumszponzor szervezetként működik, 1969 óta. Évente több mint 8000 fiatalt közvetít 25 országból az USA több száz nyári táborába. Magyarországon 2018 óta biztosít lehetőséget fiataloknak a J1-es kulturális csereprogramban való részvételre. Táborainkat a budapesti iroda is rendszeresen látogatja!

Mit ajánlunk? Amerikai munkát nyári gyerektáborokban szállással és ellátással gyerekfelügyelőként (counselor) vagy kisegítő személyzetként (campower) minimum 9 hétig, valamint 30 nap utazgatás lehetőségét az USA-ban a munka befejezte után! 2019-ben valamennyi kiutazott jelentkezőnk csodás élményekkel tért haza, csatlakozz jövőre Te is!

Counselor lennél? A táborozókkal együtt élheted át mindazt a kalandot, amit egy amerikai nyári tábor jelent. A gyerekfelügyelő (counselor) együtt mozog a gyerekekkel, sportokat és szabadidős tevékenységeket oktat. Ha szeretsz gyerekekkel dolgozni és van már tapasztalatod, ezt a munkát válaszd! Ehhez a pozícióhoz nem feltétel az aktív nappali tagozatos egyetemi hallgatói jogviszony!

Campower munkát végeznél inkább? A kisegítő személyzet a tábor „motorjaként” működik. Ezen belül többféle pozícióra jelentkezhetsz és egy pozíción belül is sokféle feladatot végzel majd. A főbb területek a konyha és a mosoda, de szükség van takarító és karbantartó személyzetre is. Fontosnak tartjuk elmondani, hogy a campower személyzet tagjai fárasztó fizikai munkát végeznek, ezért magasabb zsebpénzt és több szabadidőt kapnak. Fontos: ehhez a munkához aktív nappali tagozatos egyetemi hallgatónak kell lenned a nyarat megelőző tavaszi félévben is.  

Amit a Camp America csomagban kapsz: 

  • ingyenes szállás, ellátás a táborban
  • retúr repülőjegy
  • egészségügyi biztosítás a teljes útra (igen, kiterjed a covid járványhelyzetre is!)
  • részvétel virtuális állásbörzéinken
  • új online lehetőségek, hogy magad válassz tábort
  • zsebpénz (9 hetes időszak):
    • counselorként életkortól és tapasztalattól függően $750-1050 között
    • campowerként kortól függetlenül $1300
    • 9 hetes időszak után mindenkinek: $200/extra hét 
Amit fizetned kell: (2021-es, új jelentkezőinkre vonatkozó áraink)
Határidő Jelentkezési díj Programdíj Teljes díj
2020. november 30-ig 100€ 370€ 470€
2021. január 20-ig 100€ 419€ 519€
2021. január 20. után 100€ 590€ 690€
  • Részletfizetési lehetőség! 100€ jelentkezési díjat, a sikeres interjú után kell csak fizetned. A fennmaradó összeget, a programdíjat pedig további részletekben, 2021 márciusában illetve az elhelyezés után kérjük.
  • Egyéb költségek: 160$ vízumdíj + nyárvégi utazgatás költsége. Más költséged nálunk nincs!
  • Igen, a programdíj tartalmazza a retúr repjegyet (de elhelyezés után lehetőséged van saját repjegyes opciót is kérni).

FONTOS! COVID-19 protokollunk:

Biztonságotok érdekében folyamatosan figyeljük WHO, valamint a magyar és amerikai kormány rendelkezéseit.

Amennyiben az utazás a járványhoz köthető ok miatt meghiúsul, a programdíjat teljes egészében visszakapod, a €100 jelentkezési díjat pedig 2022 (vagy 2023) nyarára átviheted.

Visszatérők jelentkezési díja (dec. 20-ig): 390€!

Újra mennél? Egységes díjjal várunk, akár counselor, akár support staff leszel, illetve bármelyik szervezettel is utaztál korábban. Többszörös zsebpénzt és teljes útra szóló biztosítást fogsz kapni! Hozd magaddal barátaidat! Érdeklődj ”Returnee referral” programunk részletei felől!  

LÉGY AU PAIR! EGY ÚJ J1-ES PROGRAM az AIFS-től!

Szívesebben dolgoznál inkább egy amerikai családnál? szeretnél munka mellett tanulni?

Tölts akár egy teljes évet Amerikában az ÚJ au pair in america programmal!

Teljes ellátást, tanulmányi támogatást kapsz heti 30-45 ÓRA MUNKA + sok szabadidőd lesz heti zsebpénz $145-250 + juttatások Érdekel? Írj nekünk: aupair@melodiak.hu

Több infót szeretnél?

  • Előregisztráció, visszahívás kérése: használd ezt a linket!
  • Online (Zoom) előadásainkra itt tudsz feliratkozni! Az előadások tájékoztató jellegűek, videókkal és képekkel mutatjuk be a programot. A részvétel nem jár elkötelezettséggel, csak érdeklődést fejez ki.
  • Korábbi résztvevőink fotóit, élménybeszámolóit keresd Facebook oldalunkon!

Camp_America_poster_2021.jpg

Készen állsz? Várjuk jelentkezésed a  www.campamerica.hu  oldalon!   

Programleírás az alábbi linken található

Vissza